VIP Taşımacılık Hangi Avantajları Sunar?

VIP Taşımacılık Hangi Avantajları Sunar?

VIP Taşımacılık Hangi Avantajları Sunar?

Son yıllarda farklı şehirleri ve bölgeleri ziyaret eden turistler VIP taşımacılık gibi özelleştirilmiş hizmetleri tercih etmeye başladı. Zaman ve mekandan bağımsız olarak sağlanan bu hizmetler, misafirlerin beklentilerine ve isteklerine göre özel olarak planlanabilir. Bu nedenle seyahat planlaması sırasından bu gibi özelleştirilmiş hizmetler her geçen gün daha fazla tercih edilmektedir.

VIP Taşımacılık Nedir?
VIP taşımacılık minivan tipi özel araçlarla gerçekleştirilen, sadece bir kişiye ya da küçük bir gruba özel olarak ulaştırma hizmetidir. Bu hizmet TÜRSAB ve Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı tarafından sertifika ve belge verilen kurumlar tarafından yapılabilir. Hizmet kapsamında VIP havaalanı karşılama, VIP transfer, VIP şehir içi seyahat ve VIP şehirlerarası seyahat gibi hizmetler sunulur. Bu şekilde bir kişi ya da grup araç paylaşmak zorunda kalmadan şehir içinde ya da şehirlerarasında rahatlıkla seyahat edebilir.

VIP Taşımacılık Avantajları
VIP taşımacılığın bir dizi avantajları bulunmaktadır. Aşağıda bu yolcu taşımacılığı türünün getirdiği avantajların bazıları sayılmaktadır.

VIP Taşımacılık ile Sadece Size Özel Hizmet
Sadece size özel hizmet almak istediğiniz zaman VIP taşımacılık sizin için en doğru tercih olacaktır. Bu yolcu taşımacılığı kapsamında bindiğiniz aracı başka insanlarla paylaşmak zorunda kalmazsınız. Tek başınıza, ailenizle ya da arkadaş grubunuzla başka kimseyle araç paylaşmadan seyahat edebilirsiniz.

Konforlu Araçlarla Seyahat
VIP taşımacılık hizmetinin sunduğu bir diğer avantaj ise konforlu araçlarla seyahat edebilmek imkanıdır. Bu seyahat türü için tercih edilen minivan tipi araçlar, yolcuların konforunu düşünerek özel olarak tasarlanmıştır. Araçların içinde bulunan koltukların mesafesi ve kol boyları konforu en üst düzeye çıkarak şekilde planlanır. Aynı zamanda istek halinde araç içinde yemek ve içecek ikramı gibi imkanlar da sunulabilir.

İstediğiniz Zamanda İstediğiniz Yere Gidin
VIP transfer hizmeti almanın en büyük avantajı istediğiniz zaman istediğiniz yere gidebilme özgürlüğüdür. Taşıma hizmetini yapacak olan araç ve sürücü sizi otelden, havaalanından ya da evinizden alır. Alınma saatini kendiniz belirleyebilirsiniz. Daha sonra gitmek istediğiniz yeri seçerek kapıdan kapıya hizmet satın alabilirsiniz. Aynı zamanda kişiye özel tur programlarında da VIP taşımacılığın artılarından faydalanabilirsiniz.

Bize Ulaşın

Adres: Kirazlık mah Çınar sok 15-A Pazar/Rize

Telefon: +90 464 612 10 20

Email: info@hasimogluturizm.com

tursab

Copyright © 2022 HAŞİMOĞLU TURİZM | Tüm hakları saklıdır.